Ρόδος: Έστειλαν ειδοποιητήριο σε εστιάτορα για χρέος 0,03 ευρώ

Viral έγινε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook ανάρτηση του προέδρου των εστιατόρων της Ρόδου κ. Γιάννη Κλούβα, που περιλαμβάνει ειδοποίηση της εφορίας για την πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών του εκτός ρύθμισης στο Ελληνικό Δημόσιο, συνολικού ύψους… 0,03 λεπτών.

«Το χαρτί βρε αθεόφοβοι και η ταχυδρόμηση κοστίζουν πιο ακριβά από αυτό που θέλετε να εισπράξετε από μένα …είστε για γέλια !!!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κλούβας.
Ο κ. Κλούβας από το 1978 δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης στη Ρόδο. Υπήρξε Πρόεδρος του Σωματείου των Μπαρ και Νυχτερινών Κέντρων του νησιού, είναι εν ενεργεία Πρόεδρος των Εστιατόρων Ρόδου και σύμβουλος του ΕΒΕΔ. Αρμοδίως έγινε γνωστό ότι τα ειδοποιητήρια εκδίδονται με ηλεκτρονικό τρόπο μηχανογραφημένα μέσω του συστήματος για όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ανεξαρτήτως ύψους.

πηγή: dimokratiki.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΡΟΔΟΣ, ΟΦΕΙΛΕΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ, 03 ΛΕΠΤΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!