ρόδος-δολοφονήθηκε-ο-εργολάβος-που-εί-750973
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.09.2022 | 10:39

Ρόδος: Δολοφονήθηκε ο εργολάβος που είχε εξαφανιστεί

Νεκρός βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών, που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου στη Ρόδο, και αναζητείτο από την οικογένεια του και τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, ο θάνατός του οφείλεται σε δολοφονία και η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μία σύλληψη. Το φονικό φέρεται να έγινε όταν ο 46χρονος εργολάβος συναντήθηκε το βράδυ της Κυριακής με 53χρονο ξενοδόχο για να του επιστρέψει χρήματα που του όφειλε.

Νεότερες πληροφορίες της “δημοκρατικής” αναφέρουν ότι ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό με σκοινί ενώ έχει συλληφθεί και ο γιός του αυτουργού για συνέργεια καθώς φέρεται να τον βοήθησε με την μεταφορά του πτώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “δημοκρατικής”, ο 53χρονος γνώρισε τον εργολάβο το 2014 οπότε και είχαν μια συνεργασία. Το 2019 ο 46χρονος ανέλαβε την ανακαίνιση του ξενοδοχείου του καθ΄ομολογία δράστη από την οποία προέκυψε οφειλή περίπου 75.000 ευρώ. Το βράδυ της Κυριακής το θύμα μετέβη στο ξενοδοχείο του 53χρονου ο οποίος φαίρεται να υποστηρίζει ότι ήταν μεθυσμένος και εριστικός. Περαιτέρω ο δράστης υποστηρίζει οτι ο 46χρονος ήταν πιεστικός απέναντί του για την είσπραξη των χρημάτων της οφειλής και ότι πολλές φορές είχε μεταβεί στο ξενοδοχείο υπό την επήρεια αλκοόλ προκαλώντας αναστάτωση. Το βράδυ της Κυριακής, ο εργολάβος, όπως ισχυρίζεται ο δράστης, μετέβη υπό την επήρεια στο ξενοδοχείο και ξεκίνησε να τον καθυβρίζει και στη συνέχεια επιτέθηκε στον γιο του. Τότε, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει ο δράστης, μπήκε μπροστά, για να προστατεύσει τον γιο του απο τα χτυπήματα του εργολάβου και ξεκίνησε η μεταξύ τους συμπλοκή. Στη συνέχεια, οδηγούμενος από το ένστικτό του όπως ισχυρίζεται, έπιασε ένα σχοινί το οποίο έσφιξε γύρω από το λαιμό του θύματος προκειμένου να τον ακινητοποιήσει και τον έριξε κάτω όπου στο σημείο αυτό φαίνεται πως προέκυψε ο θάνατος του εργολάβου. Στη συνέχεια τον έγδυσαν, πέταξαν τα ρούχα του και μετέφεραν το πτώμα στον ερημικό δρόμο όπου και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί.