ρόδος-χυδαία-επίθεση-στη-νεκρή-φοιτήτ-564029
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.12.2018 | 12:50

Ρόδος-Χυδαία επίθεση στη νεκρή φοιτήτρια: Υποψήφιος του Περιφερειάρχη ο εμπνευστής;

Χθες η aftodioikisi.gr, έγραψε για έναν πολιτευτή της ΝΔ ο οποίος με εμετικά σχόλια στο προσωπικό facebook του δε σεβάστηκε τη μνήμη της δολοφονημένης 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Αναφέραμε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο «έχει σχέση με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο στο νησί». Δεν μπήκαμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η aftodioikisi.gr, επιχείρησε χτες το απόγευμα να επικοινωνήσει με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Χατζημάρκο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού ο Περιφερειάρχης για άγνωστο σε εμάς λόγο, δεν ανταποκρίθηκε στο τηλεφώνημα μας. 

Σήμερα το pontiki.gr, δίνει συνέχεια στο θέμα και προχωρά σε μια σειρά από αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα γράφει το pontiki.gr:

 Σήμερα και η ΝΔ και ο περιφερειάρχης τρέχουν να τα μπαλώσουν, αλλά μάλλον τα κάνουν χειρότερα.

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου με ανακοίνωση της αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν υπήρξε στέλεχος της. γράφει λοιπόν: «Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδα ΜΜΕ σε κεντρικό επίπεδο, στα οποία εμφανίζεται «στέλεχος της Ν.Δ στη Ρόδο να έχει αναρτήσει απαράδεκτα σχόλια για την 21χρονη φοιτήτρια», ξεκαθαρίζει και δηλώνει ότι το αναφερόμενο στο δημοσίευμα άτομο ουδέποτε υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο. Προφανώς ορισμένοι δεν έχουν ούτε θλίψη ούτε σεβασμό προς το αδικοχαμένο κορίτσι. Ακόμη και σε αυτές τις τραγικές στιγμές προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. Έλεος, επιτέλους λίγη τσίπα…. ντροπή!».

Ψάχνοντας όμως λίγο καλύτερα βρεθήκαμε μπροστά στη λίστα των συνυποψηφίων με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη, ο οποίος υποστηριζόταν από την ΝΔ και διαπιστώσαμε ότι μέσα υπήρχε το όνομα του Π.Ε, στο οποίο αναφερθήκαμε χθες.

Εάν η ΝΔ στα Δωδεκάνησα θέλει να κάνει μικροπολιτική μπορεί κάλλιστα να το κάνει. Εμάς δεν μας ακουμπά. Καλό θα ήταν όμως πριν γράψουν την οποιαδήποτε ανακοίνωση πρώτα να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση, κάτι που δεν έκαναν. Και το σπουδαιότερο να μας απαντήσει η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου εάν στα ψηφοδέλτια τα οποία υποστηρίζει έχουν τοποθετηθεί άνθρωποι που εκφράζουν άλλους χώρους. Εάν όχι τότε πως βρέθηκε ο Π.Ε στο ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει η ΝΔ. Εάν ναι, τότε πως επιτρέπει άνθρωποι που προσβάλλουν νεκρούς να βρίσκονται στα ψηφοδέλτια της;

Χθες ο Π.Ε που έγραψε το άθλιο αυτό σχόλιο βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και φυσικά δεν απάντησε σε τίποτε επι της ουσίας. Δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις: «Καμία σχέση. Αυτή την έχει φτιάξει ένα σάιτ. Δεν αντιπροσωπεύει την άποψή μου, σας μιλάω ειλικρινά. Ξέρετε γιατί έχει προκύψει αυτό το θέμα. Γιατί δεν μπορούν να βρουν αυτούς που έχουν γράψει αυτά τα σχόλια, οπότε πρέπει να ρίξουμε κάποιον στα λιοντάρια. Αυτό το οποίο ήθελα να πω, δεν αντιπροσωπεύει καθόλου έτσι όπως το παίρνετε, την άποψή μου. Και δεν έχω σχέση, ούτε γνωρίζω, πώς όλοι έχουν πέσει θύμα fake news, όπως και εγώ. Τίποτα παραπάνω. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στον εισαγγελέα, για αυτό το θέμα. Θα σας πάρω τηλέφωνο σε δέκα λεπτά», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Εκτός από τη ΝΟΔΕ και τον ίδιο τον πολιτευτή εξηγήσεις θέλησε να δώσει και ο Περιφερειάρχης, ο οποίος θεωρεί με ανάρτηση του ότι από πίσω βρίσκονται πολιτικές σκοπιμότητες και κατασκευασμένες συκοφαντίες: «Η πολιτική αθλιότητα της μικρής μας Ρόδου “κέρδισε” νέες κορυφές. Στο διαδίκτυο διακινούν από χθες την νέα κατασκευασμένη συκοφαντία, ότι “ο δολοφόνος της Ελένης είναι ανιψιός του Περιφερειάρχη”! Είναι συνεχής το τελευταίο διάστημα η διακίνηση συκοφαντιών για το πρόσωπο μου και γίνεται μεθοδικά. Δεν έχουν ηθικές αναστολές, δεν έχουν την παραμικρή αίσθηση ορίων. Αυτή την “πολιτική” μόνο ξέρουν, αυτή κάνουν. Μπορούν άραγε μπορούν να πολιτευτούν με αξιοπρέπεια ? Φυσικά, Όχι. Οι πρωτοφανείς μέθοδοί τους, εισάγουν πράγματι “νέα ήθη”. Τα “νέα ήθη” της λάσπης, της παρακμής, της ηθικής κατάπτωσης. Τώρα δεν δίστασαν να εκμεταλλευτούν την δολοφονία ενός νέου παιδιού. Τόσο “καλά παιδιά” είναι. Όπως για κάθε άνθρωπο η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο καταφύγιο, έτσι και εγώ είμαι υποχρεωμένος να καταφύγω σε αυτή και όχι μόνο για την προστασία της δικής μου οικογένειας αλλά και για την πολιτική ζωή που εργολαβικά δηλητηριάζεται καθημερινά πλέον. Τους θυμίζω ότι έχουν την δυνατότητα να πολιτευθούν και με πολιτικά επιχειρήματα. Ας ψάξουν λίγο μέσα στην λάσπη τους, μπορεί να έχουν ξεχάσει κανένα παλιό όσο και η “πολιτική” που τους εκφράζει», έγραψε.

Ο κ. Περιφερειάρχης αναφέρεται σε κάποια συγγενική σχέση του με τον ένα εκ των δραστών, κάτι που ουδέποτε ανέφερε το δημοσίευμα του Ποντικιού. Και το σπουδαιότερο πίσω από τα «σκοτεινά κέντρα λάσπολογίας» που φαντασιώνεται δεν απαντά στο εξής ερώτημα: Ήταν ή όχι το 2010 ο Π.Ε στον συνδυασμό του; Και εάν ήταν δεν γνώριζε ο κ Περιφερειάρχης με τι άνθρωπο συνεργαζόταν;