ρόδος-αυνανιζόταν-δημόσια-βλέποντας-387176
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.07.2019 | 11:54

Ρόδος: Αυνανιζόταν δημόσια βλέποντας ανήλικες να προπονούνται

Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 46χρονος που ευρισκόμενος σε δημόσιο χώρο προέβαινε σε προκλητικές πράξεις ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr τον κατηγορούμενο αποδίδεται συγκεκριμένα η κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

Πιο συγκεκριμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα περιήλθαν πληροφορίες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, οι οποίες ανέφεραν ότι ενήλικος άνδρας μεταβαίνει καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο Κορακόνερου που βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Ρόδου-Καλλιθέας, παρακολουθεί ανήλικες αθλήτριες που προπονούνται και ενίοτε αυνανίζεται.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, ότι ο εν λόγω άνδρας παρίσταται εκεί κατά τις ώρες 15:00’ έως 16:30’, ενώ η παραπάνω αξιόποινη πράξη γίνεται συνήθως εντός του αυτοκινήτου του ή στις κερκίδες του αθλητικού κέντρου.

Την 25η Ιουνίου 2019 και περί ώρα 15:50’, αστυνομικοί, ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά από γυμναστή – προπονητή, ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος, αυνανίστηκε στις κερκίδες του σταδίου παρακολουθώντας τρεις ανήλικες αθλήτριες που εκείνη την στιγμή γυμναζόταν.

Αμεσα μετέβησαν στο σημείο, τον ακινητοποίησαν κι ακολούθως τον προσήγαγαν.

Από περαιτέρω έρευνα – προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι την 17η Ιουνίου 2019 ο κατηγορούμενος αυνανίστηκε στο ίδιο μέρος, πράξη η οποία έγινε αντιληπτή από γυμνάστρια – προπονήτρια πλην όμως δεν είχε καταγγελθεί.

Την 25η Ιουνίου 2019 το απόγευμα οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού μετέβησαν στην οικία του, όπου διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο κι ένα tablet που θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί αν περιέχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο ίδιος εξεταζόμενος αρνήθηκε ότι αυνανιζόταν και υποστήριξε ότι μετέβη στο αθλητικό κέντρο με την σύζυγό του που τον ανέμενε στο αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι είχε συλληφθεί ξανά την 8η Ιουλίου 2004 και την 12η Φεβρουαρίου 2017.