ρόδος-άκαρπες-οι-έρευνες-για-τον-εντοπ-1124421
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.01.2023 | 16:39

Ρόδος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης Ελένης Ευθυμίου, που έχει εξαφανιστεί από τη Δευτέρα.

Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών αρχών και των εθελοντικών ομάδων, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα. Το Silver Alert ανακοίνωσε και επίσημα την εξαφάνισή της. Στο σήμα αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενήλικης από τη Ρόδο. Η Ελένη Ευθυμίου,44 ετών, την 16/01/23 εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Ρόδο, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το αυτοκίνητό της, βρέθηκε αργότερα, σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι. Έχει μαλλιά μαύρα με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 18/01/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».