ράντου-αποκλείεται-να-μην-μ-έχει-απ-610238
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.04.2019 | 11:08

Ράντου: «Αποκλείεται να μην μ’ έχει απατήσει ο Βασίλης»

Είναι μαζί εδώ και περίπου 25 χρόνια, έχουν αποκτήσει μία υπέροχη κόρη και παρά τα όσα ακούγονται κατά καιρούς οι δυο τους πορεύονται μέσα στον γάμο τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στο θέμα της απιστίας, ακόμα κι αν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο μπορέι να τη συγχωρήσει.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξής της στο Grande:

Στους άνδρες τι δεν ανέχεσαι;

«Την ανευθυνότητα τους, γελάω μαζί τους για να μην εξαγριώνομαι! Είναι τρομερά ανεύθυνοι, τους έχουν κάνει δηλαδή οι μαμάδες τους τρομερή ζημιά. Για παράδειγμα: βρίσκομαι σε φιλικό σπίτι, και το αγοράκι τριών χρονών, όταν κάποια στιγμή πέφτει και σπάει το παιχνίδι του, γυρίζει και λέει αυθόρμητα «Εσύ φταις μαμά!» μολονότι η μητέρα του είναι σε άλλο δωμάτιο».

Αγωνίζεσαι συνέχεια στην καριέρα σου χωρίς σωσίβια και βάρκες ασφαλείας όπως έχεις πει μ’ ένα κοινό που σε ακολουθεί με εμπιστοσύνη στις επιλογές σου ξεχωρίζοντας σε, ως σταθερή αξία. Στην προσωπική σου ζωή, πόσες φορές επιτρέπες την απιστία και την προδοσία;

«Άλλο είναι η προδοσία κι άλλο είναι η απιστία. Η απιστία δεν με χαλάει καθόλου, αν ακόμα διατηρείται η επικοινωνία, γιατί μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που ζει χρόνια μ’ έναν μόνο άνθρωπο μπορεί σε μια στιγμή κάπου να σκαλώσει, να θέλει ν’ αλλάξει λίγο τις εντυπώσεις του, άλλωστε η απιστία -πολλές φορές- πυροδοτεί τη σχέση και τη δυναμώνει. Προσωπικά, έχω ζήσει μακροχρόνιες σχέσεις, η μικρότερη έφτανε τα πέντε χρόνια και μπορώ να τις καταλάβω. Η προδοσία βέβαια, είναι άλλο πράγμα. Σημαίνει σε μειώνω για να βρω κουράγιο να φύγω! Δεν την συγχωρώ».

Πόσα χρόνια είσαστε με τον Βασίλη:

«Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια. Λες να μην μ’ έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η εpωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα. Ακόμα και η σχέση με συναδέλφους ηθοποιούς, έχει τη δική της συνωμοσία από τη στιγμή που δύο άνθρωποι φτιάχνουν ένα σύμπαν. Προδοσία σ’ αυτή την περίπτωση είναι να σε δώσει ο άλλος στεγνά, «σπάζοντας» τον κώδικα. Αυτό κάνει η ηρωίδα που υποδύομαι στο έργο, η Τζασμίν. Προδίδει και ανταποδίδει! Η παράσταση ξεκινάει μ’ εκείνη να ισορροπεί στο γκρεμό μέχρι που πέφτει».