ραμόνα-δέχτηκα-ρατσισμό-από-τηλεοπτ-558384
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2018 | 07:30

Ραμόνα: «Δέχτηκα ρατσισμό από τηλεοπτικό πρόσωπο και θα λυθεί στα δικαστήρια»

Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η νικήτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στα σχόλια που κάνει κατά καιρούς για το στιλ γνωστών Ελληνίδων, αλλά και στην πιο προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως τα 13 χρόνια που ζει στην Ελλάδα δεν έχει νιώσει ποτέ ρατσισμό, εκτός από ένα τηλεοπτικό πρόσωπο με το οποίο θα βρεθεί στα δικαστήρια.

«Υπάρχει ένα περιστατικό! Απαιτώ από την τηλεόραση, που είναι κάτι δημόσιο, το βλέπουν παιδιά, είναι η φωνή του λαού για μένα, και όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και είσαι στο γυαλί πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τι λες. Δεν μπορείς να μιλήσεις ρατσιστικά, δεν μπορείς να προσβάλεις κόσμο, δεν μπορείς να μιλάς για τα κιλά, δεν μπορείς να μιλήσεις για πολλά πράγματα που μπορούν να προσβάλουν τον άλλο. Πρέπει να σκέφτεσαι και τις οικογένειες από πίσω, πρέπει να σκέφτεσαι διάφορα. Τόσα χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, 12-13 χρόνια, δεν έχω νιώσει ποτέ ρατσισμό. Έχω δεχτεί μέσα από την τηλεόραση και αυτό είναι κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Είναι κρίμα γιατί είμαστε στο 2018 και πρέπει να δώσουμε πολύ ωραία μηνύματα. Δεν θα ήθελα να πω όνομα, νομίζω το ξέρει ο κόσμος και αυτό θα λυθεί στα δικαστήρια. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό.», εξομολογήθηκε.