ραφήνα-για-ένα-σκούντημα-και-ένα-άγριο-1039197
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.06.2022 | 13:55

Ραφήνα: Για ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα ξυλοκόπησαν άγρια τον 42χρονο

Στην «κακιά την ώρα» το ρίχνουν οι 24χρονοι που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνας.

Οι συλληφθέντες υποστήριξαν πως έγινε παρεξήγηση στο μπαρ στην Ραφήνα, και μετά… η κακιά η ώρα τους έκανε να του στήσουν καρτέρι και να τον ξυλοκοπήσουν μέχρι να τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι τσακώθηκαν με το θύμα για ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα, που αντάλλαξαν, στην αναμονή για την τουαλέτα του κέντρου. Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι τον περίμεναν έξω από το μαγαζί και μόλις τον είδαν να βγαίνει του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια, ενώ ο ένας από τους δύο φέρεται να χρησιμοποίησε σιδερογροθιά.

Οι δύο 24χρονοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα το απόγευμα.

Τι ειπώθηκε 

Στιγμιαία, οι ώμοι τους συγκρούστηκαν και αυτός ήταν ο λόγος για να πει ο ένας στον άλλο «τι με κοιτάς ρε;».

Στη συνέχεια, ακολούθησε μια στιχομυθία για το ποιος θα κάνει πίσω για να περάσει ο άλλος και να λήξει δευτερόλεπτα αργότερα το μικρό και ανούσιο αυτό περιστατικό.

Όπως φάνηκε, όμως, ο ένας από τους δράστες, όταν βγήκε από τις τουαλέτες έψαξε να δει αν μέσα στο κατάστημα παρέμενε ο 42χρονος και όταν τον είδε λίγη ώρα αργότερα να πληρώνει τον λογαριασμό και να φεύγει με την παρέα του, τον ακολούθησε και άρχισε να του καταφέρει χτυπήματα στο κεφάλι με σιδηρογροθιά.

Ο δεύτερος δράστης ξυλοκοπούσε μαζί με το φίλο του και αυτός τον άτυχο 42χρονο.

Και οι δύο είναι κάτοικοι της Ραφήνας και θαμώνες στο μπαρ τους αναγνώρισαν αμέσως και λίγο αργότερα είπαν τα στοιχεία τους στους αστυνομικούς

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι σεσημασμένοι ή να έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Το προφίλ των δραστών

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής και πρόκειται για δύο 24χρονους με Αλβανική καταγωγή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας είναι κηπουρός και ο άλλος υπάλληλος συνεργείου.