ο-χωρισμός-μου-με-το-γιώργο-λιάνη-μου-861137
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.01.2022 | 10:06

“Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ”

Για το γάμο της με το Γιώργο Λιάνη, το γιο τους, τις δυσκολίες μετά το χωρισμό μίλησε η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Είμαι η πρώτη Λιζέτα που είχε αυτό το όνομα στην Ελλάδα. Με έχουν βαφτίσει Ελισάβετ. Το πραγματικό μου επίθετο είναι Κατικαρίδου, το Νικολάου μου το έδωσε ο Σούκας. Ποτέ δεν είπα ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Ξεκίνησα όταν πήγαινα Γυμνάσιο σε μια μπουάτ να τραγουδάω χωρίς μικρόφωνο, κρυφά από τον πατέρα μου, και οι γείτονες του έδιναν συγχαρητήρια.0048 GIORGOS LIANIS ALEXANDROS LIANIS LIZETA NIKOLAOY 3182018 Όταν με άκουσε για πρώτη φορά, είπε ότι η μπέμπα, δηλαδή εγώ, τραγουδάει καλύτερα από την Μοσχολιού. Άφησα την καριέρα μου στην τύχη της, αλλά δεν έχω κανένα απωθημένο. Η ζωή μου ήταν σαν παραμύθι», είπε η Λιζέτα Νικολάου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γάμο αλλά και στο διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάνη. «Με το Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978, αποκτήσαμε ένα γιο και χωρίσαμε. Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη. Για το γιο μου έγινα και μάνα και πατέρας. Ο γάμος μου με το Γιώργο Λιάνη με έβλαψε στην καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που είχα μια σχέση για 16 χρόνια, δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Είμαι χαρούμενη που έχω δυο εγγονάκια, το ένα λέγεται Γιώργος Λιάνης».