qatargate-αύριο-η-ακρόαση-της-εύας-καϊλή-τι-θα-π-1112024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.01.2023 | 22:37

Qatargate: Αύριο η ακρόαση της Εύας Καϊλή -Τι θα πει

Αύριο Πέμπτη η Εύα Καΐλη έχει ακρόαση από τις βελγικές αρχές με τον συνήγορό της Μιχάλη Δημητρακόπουλο να δηλώνει στο MEGA ότι η πελάτισσά του θα δώσει μάχη για να αποδείξει την αθωότητά της.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις Βρυξέλλες, η Εύα Καϊλή θα ζητήσει και αυτή τη φορά αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Τα λεγόμενα του Παντσέρι ωστόσο κρίνουν πολλά για τις εξελίξεις, καθώς εάν όσα έχει πει δένουν την υπόθεση, τότε είναι μικρότερες οι πιθανότητες να αλλοιώσει στοιχεία η Εύα Καϊλή.

Το κλίμα στις Βρυξέλλες είναι βαρύ υπό τη σκιά των αποκαλύψεων Παντσέρι, καθώς κανένας δεν γνωρίζει πώς θα κινηθεί ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, με το που ξέσπασε το σκάνδαλο το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα είχε κλειστή συνάντηση με τον επικεφαλής Μάνφρεντ Βέμπερ να μιλάει για ατομικές και όχι κομματικές ευθύνες ενώ προέτρεψε να υπάρξει ψυχραιμία μεταξύ των Ευρωβουλευτών.

Οι φόβοι να εμπλέξει και μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Παντσέρι παραμένουν, καθώς δεν αποκλείεται τίποτα. Ακόμα και η πιθανότητα εμπλοκής στελεχών της Κομισιόν υπάρχει και εάν επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για μείζον πολιτικό θέμα.