οι-πυροβολισμοί-αποκάλυψαν-μικρό-οπλ-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.10.2018 | 11:36

Οι πυροβολισμοί αποκάλυψαν μικρό οπλοστάσιο στη Ρόδο

Τα ένοχα μυστικά ενός 49χρονου Έλληνα που ήρθε στο τσακίρ κέφι στη Ρόδο και βάλθηκε να το παίξει… πιστολέρο, αποκαλύφθηκαν όταν δοκίμασε τις σκοπευτικές του ικανότητες σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο προκάλεσε φθορές πυροβολώντας το με κυνηγετικό όπλο!

Οι γείτονές του στην πόλη της Ρόδου, που αναστατώθηκαν από τους δυο απανωτούς πυροβολισμούς, κάλεσαν την Αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν άμεσα άνδρες της Ασφαλείας οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και διαπιστώθηκε ότι η άδεια κατοχής του είχε λήξει, μαζί με 16 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και τέσσερις κάλυκες.

Εκτός από αυτό, όμως, κατασχέθηκε και μια βαλίτσα που είχε μέσα ένα αεροβόλο περίστροφο και ένα αεροβόλο πιστόλι με τις απαραίτητες αμπούλες αερίου και κουτιά από σκάγια!

Ο πιστολέρο συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν τα κίνητρά του.