πύργος-καλλιέργεια-ναρκωτικών-έκανε-1054763
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.07.2022 | 19:00

Πύργος: Καλλιέργεια ναρκωτικών έκανε άνδρας 70 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα

Καλλιέργεια ναρκωτικών σε καλαμιώνες έκανε άνδρας από τον Πύργο που συνελήφθη από τις αρχές την περασμένη Τετάρτη (27/7).

Το μέρος που καλλιεργούσε ο… τολμηρός 67χρονος στον Πύργο, απείχε μονάχα μερικά μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, εκτιμώντας πως δεν θα πήγαινε στο μυαλό της αστυνομίας η καλλιέργεια ναρκωτικών εντός πόλης και σε τόσο κοντινή απόσταση από το τμήμα.

Συγκεκριμένα, ο 67χρονος εντοπίστηκε από τους ανθρώπους της Δίωξης να καλλιεργεί χασίς μέσα σε καλαμιώνες, σε απόσταση μόλις 70 μέτρων από το Αστυνομικό Μέγαρο. Ακόμα κι αν οι καλαμιώνες ήταν μόλις 12, ο 67χρονος είχε δημιουργήσει μέσα στα καλάμια κανονική χασισοφυτεία.

Η σκέψη του να αναπτύξει τέτοιου είδους δράση κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση τελικά δεν του βγήκε σε καλό, αφού έγινε αντιληπτός και συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, με τους αστυνομικούς να σχηματίζουν σε βάρος του δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας πληροφορίες πραγματοποίησαν έρευνες και εντόπισαν και κατάσχεσαν δώδεκα δέντρα κάνναβης και 87,3 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας. Ο άνδρας2 οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.