πυρά-κανάκη-για-την-κομματοσκυλί-970873
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.03.2023 | 21:20

«Πυρά» Κανάκη για την… «κομματοσκυλίαση» στην Ελλάδα

Πρόωρη αυλαία λόγω της σκληρής καθημερινότητας και του εθνικού πένθους εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη έριξε η εκπομπή «Βινύλιο».

Ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε πως δεν γίνεται να επιστρέψει τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του στην καθημερινότητα που είχαν πριν από την τραγωδία και γι’ αυτό το Βινύλιο θα ρίξει πρόωρη αυλαία.

Το βράδυ της Παρασκευής, τη θέση του Βινυλίου πήρε ξανά η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Ο παρουσιαστής εξέφρασε εκ νέου την οργή του και τόνισε χαρακτηριστικά πως «στην Γερμανία επειδή υπάρχει αξιοκρατία, δεν υπάρχει δηλαδή μόνο ιεραρχία και επετηρίδα, ένας νέος άνθρωπος αν έχει το περιερχόμενο, αν έχει τα προσόντα και αν έχει τις ικανότητες πάντα αμείβεται. Όχι οικονομικά, θέλω να πω πως αναγνωρίζεται. Στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει, να περάσει από όλα τα κανάλια κομματοσκυλίασης για να οδηγηθεί εκεί που πρέπει να οδηγηθεί εάν έχει σχέση με το δημόσιο. Δηλαδή, εντάξει, είμαστε παιδιά…».

«Αυτή την εβδομάδα είναι τα χτυπήματα τα ψυχολογικά τόσα πολλά. Το ένα και το βασικότερο, βέβαια, είναι αυτό που συνέβη και έρχεται σε αυτό που συνέβη το θράσος όλων των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για αυτό. Το θράσος τους, το τι βγαίνουν και λένε, το τι χυδαία βγαίνουν και λένε. Νομίζουν με το μυαλό τους ότι βρίσκονται σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι και θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αυτό το απίστευτο θράσος τους, το οποίο αποτελεί μια βία σε ανθρώπινο επίπεδο αδιανόητη» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, ο Αντώνης Κανάκης.