ψωμιάδης-εξαντλούνται-τα-αποθέματα-507424
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.02.2021 | 09:15

Ψωμιάδης: “Εξαντλούνται τα αποθέματα της υπομονής της κοινωνίας”

Εξαντλούνται τα αποθέματα της κοινωνίας και της οικονομίας, υποστηρίζει σε ανάρτησή του ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, απηχώντας την πολύ δύσκολη πραγματικότητα της αγοράς, την οποία γνωρίζει καλά και ο ίδιος, αφού διατηρεί μίνι μάρκετ.

«Η ψυχολογία των εκπροσώπων της αγοράς βρίσκεται στα τάρταρα. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν φως, νερό, τηλέφωνο, ασφάλειες κ.λπ., όταν τα μαγαζιά τους είναι κλειστά. Οταν είναι αβέβαιο το μέλλον τους την επόμενη μέρα» τονίζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με ανάρτησή του στο facebook.

«Φοβάμαι ότι εξαντλούνται τα αποθέματα της υπομονής της κοινωνίας. Υπάρχει ακόμα καιρός, απλά να θελήσουν υπεύθυνα να πάρουν γενναίες αποφάσεις… Δεν είναι μόνο η αγορά, είναι η εκπαίδευση, είναι η ίδια η κοινωνία, η ίδια μας η ψυχική υγεία. Τα εμβόλια σαφώς μας δίνουν μια αισιοδοξία, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα. Ανασφάλεια, αβεβαιότητα, στεναχώρια, καχυποψία. Από την άλλη, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, η κυβέρνηση βάζει συνέχεια αυτογκόλ. Με μια αντιπολίτευση ανύπαρκτη. Η κυβέρνηση πρέπει με υπευθυνότητα να δει το αύριο της αγοράς, να δει την επόμενη μέρα. Να δει με τι όπλα θα εφοδιάσει τις επιχειρήσεις, για μια επανεκκίνηση που θα δίνει οξυγόνο στο αύριο της εθνικής μας οικονομίας» συμπληρώνει ο πρώην περιφερειάρχης.