ψινάκης-αποκαλύπτει-το-παρασκήνιο-πί-1036811
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.06.2022 | 08:22

Ψινάκης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την φούστα του Σάκη Ρουβά (βίντεο)

Το τηλεοπτικό «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη, η νέα late night εκπομπή του Mega έκανε πρεμιέρα τη νύχτα της Τρίτης, με πρώτη καλεσμένη την τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους ο παρουσιαστής της εκπομπής αναφέρθηκε και στην περιβόητη φούστα που είχε ράψει ο Valentino για τον Σάκη Ρουβά.

«Είχαμε κάνει μια συναυλία με τον Σάκη στην Κύπρο όπου μας είχαν κράξει τρομερά και έφταιγα βέβαια εγώ που το κανόνισα, δεν έφταιγε ο Ρουβάς. Πάμε στο Κάπρι με το σκάφος του Valentino όπου υπήρχε και το σκάφος του Σουμάχερ, η Ζιζέλ και άλλες τέτοιες πολύ καλές που ήταν τότε μικρές. Βγαίνει μια στιγμή ο Ρουβάς από τη θάλασσα για να ανέβει στο σκάφος και τον τυλίγει όλο το πλήρωμα με μια πετσέτα. Λέει ο Valentino, ”θα του ράψω μια φούστα! Που μπροστά θα είναι σαν φούστα και από πίσω σαν παντελόνα”.

Από πίσω ήταν πράγματι σαν παντελόνα αλλά δεν το έβλεπε κανείς το πίσω. Τέλεια, του λέω αλλά αναρωτιόταν αν θα ήθελε ο Σάκης να φορέσει φούστα και του είπα να το αφήσει πάνω μου. ”Έλα εδώ! Θα πεις ναι σε όλα” του λέω. Του λέει ο Valentino το κόνσεπτ, βέβαια την πέταξε την μαλ..α τύπου ”εγώ κάνω ότι θέλετε αρκεί να είναι σωστό σκηνοθετικά για να μη βγω μια τρελή με μια φούστα”. Ευτυχώς ήταν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Φωκάς Ευαγγελινός που μας το έφτιαξαν και ήταν τούμπανο».

https://www.youtube.com/watch?v=5873ch1Rbls&ab_channel=Zappitshow

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκα και στην… επιχείρηση που στήθηκε προκειμένου να παραβρεθεί ο Valentino στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στην Πύλη Αξιού!

«Γιατί έπρεπε να είναι τότε ο Valentino στην πρεμιέρα και μας το είχε υποσχεθεί ότι θα είναι παρών; Γιατί φαντάσου να έβγαινε στη σκηνή με φούστα ο προδότης και όλα αυτά που έλεγαν τότε και να μην ήταν εδώ ο Valentino! Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν» συμπλήρωσε, με το χαρακτηριστικό του στιλ, ο Ηλίας Ψινάκης.