ψευτογιατρός-έλεγε-ότι-είχε-πελάτες-μ-1127379
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.01.2023 | 18:55

Ψευτογιατρός: Έλεγε ότι είχε πελάτες Μητσοτάκη, Τσίπρα, Βίσση και Πανταζή

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον φερόμενο ως ψευτογιατρό, σύμφωνα με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Εκτός από το «παραμύθι» που πουλούσε στα θύματά του για τις δήθεν ευεργετικές ιδιότητες των σκευασμάτων που τους έδινε, φαίνεται πως ήθελε να δώσει και μια κάποια «αίγλη» στις θεραπείες του.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ισχυριζόταν πως είχε για πελάτες γνωστά πρόσωπα από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα, τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και ολόκληρη την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο ψευτογιατρός φέρεται να έχει αναφέρει ως πελάτες του: την Άννα Βίσση, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε κατάθεσή του, φερόμενο ως θύμα του ψευτογιατρού, ανέφερε: «Επικαλέστηκε τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ότι τον είχε βοηθήσει και εκείνον, αλλά τα «συμφέροντα», όπως έλεγε, δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τη θεραπεία.

Αδελφή θύματος αναφέρει: «Ο Τριανταφύλλου μου πρότεινε τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα για τον αδελφό μου. Μου είπε ότι την ίδια θεραπεία έχει λάβει και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πατέρας του πρωθυπουργού αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με τον Τριανταφύλλου κάποια στιγμή νόσησε από νευρολογική ασθένεια. Πείστηκα για να τον πληρώσω τις 40.000 ευρώ που μου ζήτησε, πούλησα μέσα σε μια εβδομάδα ένα παραλιακό σπίτι στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου».

Άλλο θύμα του, σημειώνει: «Κάποια στιγμή ανέφερε ότι είχε φιλοξενήσει και τον πατέρα του γνωστού τενίστα Ναδάλ, ο οποίος ενδιαφερόταν να αγοράσει έκταση στην Κρήτη.