ψευτογιατρός-δεν-έχει-συλληφθεί-ο-γερ-931671
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.01.2023 | 17:39

Ψευτογιατρός: Δεν έχει συλληφθεί ο Γερμανός συνεργός του

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με τη δράση του ψευτογιατρού και του Γερμανού συνεργού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, ο 72χρονος συνεργός του ψευτογιατρού παραμένει στην Γερμανία και δεν έχει συλληφθεί.

Μάλιστα αναφορικά με την ποινική δίωξη που αντιμετωπίζει ο ψευτογιατρός, ο 72χρονος δήλωσε στο MEGA μέσω συνεργάτη του πως δεν θα σχολιάσει τίποτα, ότι έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό δράση και πως δεν αναλαμβάνει πλέον πελάτες.

Το Live News αποκάλυψε πως ο 72χρονος «ψάρευε» πελάτες μέσω διαδικτύου, ενώ σε βίντεο φαίνεται ο συνεργός του ψευτογιατρού να… διαφημίζει την κλινική στη Γερμανία και την κυτταρική θεραπεία.

«Στην κλινική μας στην Γερμανία, καθημερινώς μπαινοβγαίνουν 200 με 220 άτομα. Και κάποιοι από αυτούς έχουν πλήρως ή μερικώς θεραπευτεί από την κυτταρική θεραπεία. Κι έρχονται ασθενείς από την Ιαπωνία, τη Τασμανία, Νότια Αυστραλία. Πιστεύω ότι η κυτταρική θεραπεία θα είναι το χρυσό πρότυπο στο μέλλον κατά τη γνώμη μου. Γιατί δεν θεραπεύουμε συμπτώματα αλλά τις αίτιες με αυτήν την θεραπεία.

Με το να θεραπεύεις μόνο τα συμπτώματα, σίγουρα θα σε οδηγήσει στο λάθος μέρος. Θα κάνει τους ανθρώπους πιο άρρωστους γιατί δεν είμαστε μηχανές που έχουμε ξεχωριστά εξαρτήματα που μπαινοβγαίνουν. Πρέπει να βλέπουμε τους ανθρώπους σαν ανθρώπινα όντα, σαν βιοσύστημα, σαν ολότητες», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

«Ήταν υπεράνω υποψίας»

Όσο για τον ψευτογιατρό, πολλοί αναφέρουν πως παρουσιαζόταν ως εξειδικευμένος στην Νευρολογία και έδειχνε την εικόνα ενός ανθρώπου υπεράνω υποψίας.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του ήταν Γερμανίδα και μαζί είχαν τρεις γιους. Ο πρώτος είναι τενίστας, ο δεύτερος γιατρός σε ιδιωτική κλινική, ενώ ο τρίτος είναι μουσικός και στο παρελθόν είχε δηλώσει συμμετοχή σε μεγάλο talent show.