προβλήματα-στο-πρώτο-sold-out-διαδικτυακό-live-σ-818424
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.09.2020 | 13:16

Προβλήματα στο πρώτο sold-out διαδικτυακό live στην Ελλάδα με τον Θ. Παπακωνσταντίνου

Η πρώτη sold-out online συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου,ενώ λίγο έλειψε να μην γίνει λόγω κακόβουλης επίθεσης στην πλατφόρμα.

Ο Θ. Παπακωνσταντίνου είχε ανακοινώσει ήδη από τον περασμένο μήνα πως θα έδινε μία Online συναυλία, την οποία θα μπορούσε να παρακολουθήσει, όποιος επιθυμούσε, μέσω της πλατφόρμας estage.gr, έναντι 5 ευρώ.

Χιλιάδες πιστοί θαυμαστές του τραγουδοποιού έσπευσαν από νωρίς να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους ακολουθώντας την διαδικασία αγοράς του διαδικτυακού εισιτηρίου.

Με έκπληξη, κάποιοι που άφησαν για τελευταία στιγμή την αγορά του εισιτηρίου τους αντίκρισαν τη λέξη “εξαντλημένο” στις οθόνες τους. “Μα πώς γίνεται να εξαντληθούν τα εισιτήρια Online συναυλίας;”, βρέθηκαν να αναρωτιούνται πολλοί που έμειναν “εκτός”.

Είναι γεγονός ότι σε κάθε τί που γίνεται για πρώτη φορά ενδέχεται να υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια. Από τον κανόνα δεν ξέφυγε και το χθεσινό λάιβ, καθώς λόγω τεχνικών προβλημάτων η σελίδα “έπεσε” για πάνω από 2 ώρες.

Απαντώντας στα εκατοντάδες μηνύματα διαμαρτυρίας οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν, κάποια στιγμή, ότι η ιστοσελίδα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης γεγονός που οδήγησε στην μεγάλη αυτή καθυστέρηση.

Κατά τις 11 το βράδυ μάλιστα δημοσιεύτηκε μία βιντεοσκοπημένη δήλωση του ίδιου του Θανάση Παπακωνσταντίνου ο οποίος, εμφανώς αμήχανος μιας και δεν είχε καμία απολύτως ευθύνη για το πρόβλημα, ζητούσε συγγνώμη από το κοινό για την αναμονή. Ταυτόχρονα ενημέρωσε τους απογοητευμένους φαν του πως η συναυλία θα επαναληφθεί και το βράδυ της Κυριακής έτσι ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν τα κατάφεραν το Σάββατο.

“Δεν ευθυνόμαστε εμείς για όλο αυτό. Μάς ενημέρωσαν πως η πλατφόρμα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης. Αν συμβαίνει όντως αυτό κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ απελπισμένοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο μουσικός.

Γύρω στα μεσάνυχτα η συναυλία πραγματοποιήθηκε.Το μεγάλο φαν κλαμπ του Θανάση τον απόλαυσε έστω και μετ΄ εμποδίων.