προβλήματα-στην-πειραιώς-από-τη-βροχή-613058
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.04.2019 | 13:59

Προβλήματα στην Πειραιώς από τη βροχή – Βούλιαξαν ΙΧ στο Πασαλιμάνι

Παρελθόν αποτελεί τη Δευτέρα η ηλιόλουστη Κυριακή, καθώς η κακοκαιρία σαρώνει στη χώρα. Τα ισχυρότερα φαινόμενα εντοπίζονται στη νότια ηπειρωτική χώρα και στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο στη συνέχεια. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς.

Ειδικά στην Αττική σημειώνονται βροχές και καταιγίδες από νωρίς το πρωί, προκαλώντας αυξημένη κίνηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες. Ανοιχτή αυτην ώρα και πάλι η Πειραιώς, ενώ στο Πασαλιμάνι οχήματα βούλιαξαν λόγω των βροχοπτώσεων.

Η κακοκαιρία αναμένεται να ισχύσει έως το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα ενισχυθούν και προς το βράδυ θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση για την Αττική

Νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι καταιγίδες τόπους ισχυρά το βραδύ θα εξασθενήσουν. Άνεμοι νότιοι 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης.

Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς Kελσίου.