προβλήματα-στην-αττική-από-την-ισχυρή-784453
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.10.2020 | 07:54

Προβλήματα στην Αττική από την ισχυρή καταιγίδα

Από τις 5 τα ξημερώματα η βροχή άρχισε να πέφτει δυνατά σε ορισμένες περιοχές, που συνοδεύονται από πολλούς κεραυνούς. Η κακοκαιρία, που έχει πλήξει από χθες πολλές περιοχές του Ιονίου και της δυτικής Ελλάδας, έφτασε και στα κεντρικά της χώρας, με τους κεραυνούς να κάνουν τη νύχτα μέρα στο λεκανοπέδιο από τις 5 το ξημέρωμα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα περισσότερα προβλήματα εκτός από το κέντρο της Αθήνας, εστιάζονται στα δυτικά προάστια (Αιγάλεω, Περιστέρι).

Στο μεταξύ προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στην Αττική λόγω της αυξημένης κίνησης που προκλήθηκε από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι στην Αττική, όταν και αναμένεται σταδιακή βελτίωση της χώρας, η οποία θα αρχίσει από τα δυτικά. Η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει για ακραία καιρικά φαινόμενα και σήμερα, καθώς αναμένονται και χαλαζοπτώσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε ωστόσο τη νύχτα η κακοκαιρία για άλλη μία φορά στο Ιόνιο και την δυτική Ελλάδα. Στην Κεφαλονιά και το Αργοστόλι, χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά για να πλημμυρίσει η πόλη. Η σφοδρή βροχόπτωση γέμισε νερά τους δρόμους για άλλη μία φορά στο νησί, που ακόμη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του από την κακοκαιρία «Ιανός».