πρωτοσέλιδο-στους-the-times-η-ιστορία-των-δ-514531
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.07.2018 | 08:08

Πρωτοσέλιδο στους «The Times» η ιστορία των δύο δίδυμων κοριτσιών

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με τα δύο δίδυμα κοριτσάκια, ηλικίας εννέα ετών, Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, που παραμένουν εξαφανισμένα από την καταστροφική πυρκαγιά της Δευτέρας στην Αττική και για τα οποία εξεδόθη το βράδυ της Τετάρτης Amber Alert.

Η υπόθεση έχει δε, λάβει διεθνείς διαστάσεις με τους «Times»  να έχουν κεντρικό θέμα στο πρωτοσέλιδό τους τα δύο αγγελούδια που αγνοούνται.

Η εφημερίδα περιγράφει πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη πυρκαγιά ως την φονικότερη που έπληξε την Ευρώπη κατά την μεταπολεμική περίοδο.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας των δύο 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που αναζητούνται, Γιάννης Φιλιππόπουλος, αναγνώρισε, όπως είπε, τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα να αποβιβάζονται σώες από ένα πλοιάριο, ενώ πρώτα είχε ψάξει σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα ακόμη και νεκροτομεία για τα δυο του κοριτσάκια.

Ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί τους καθώς τα κορίτσια δεν βρίσκονταν στις λίστες του Λιμενικού, το οποίο υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο και πως τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονταν στην λίστα.