Πρωτοδικείο Αθηνών: Απέρριψε & τη δεύτερη αγωγή της «γαλαζοπράσινης» ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά της aftodioikisi.gr

Στην απόρριψη και της δεύτερης αγωγής που είχαν ασκήσει κατά της aftodioikisi.gr και του διευθυντή της ιστοσελίδας Χρίστου Βούζα πρώην και νυν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ προχώρησε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμόν 2434/2019 απόφασή του το Δικαστήριο απορρίπτει ως απαράδεκτη την αγωγή που έχουν ασκήσει μέλη της Ομοσπονδίας (Τράκας, Πολυζώης, Παπαδοπούλου, Τσούνης, Κρέτσης και Πολυμερόπουλος) κατά της aftodioikisi.gr ζητώντας 700.000 ευρώ (!!!) για δημοσιεύματα που αφορούσαν τους συμβασιούχους (φωτο).

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο Δικαστήριο με την υπ’ αριθμόν 8473/2018 απόφαση του είχε απορρίψει και την αγωγή του πρώην προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπαλασόπουλου κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr και του Χρίστου Βούζα . Μάλιστα, το Δικαστήριο, όχι μόνο είχε απορρίψει την αγωγή με την οποία ο κ. Μπαλασόπουλος ζητούσε 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη λόγω δημοσιευμάτων, που, κατά τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, «ήταν εξυβριστικά και πρόσβαλαν την τιμή και την υπόληψη του ως ατόμου, ως οικογενειάρχη και ως πρώην συνδικαλιστή», αλλά και τον είχε υποχρεώσει να καταβάλει τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στον διευθυντή της 2.000 ευρώ ως δικαστικά έξοδα.

Να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2018 ο διευθυντής της aftodioikisi.gr Χρίστος Βούζας κατέθεσε την αγωγή, που είχε προαναγγείλει από το 2016, κατά των «γαλαζοπράσινων» μελών της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ (σ.σ. και του κ. Μπαλασσόπουλου), καθώς, παρά το γεγονός ότι, τότε δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στα προερχόμενα από ΣΥΝΑΝ και ΔΑΚΕ μέλη της ΕΕ, εκείνοι συνέχισαν τις ανήθικες και υβριστικές επιθέσεις εναντίον του.

Η αγωγή, ύψους 50.000 ευρώ που θα δοθούν στο ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ-ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΩΝ, ως οικονομική ενίσχυσή του, αφορά σειρά δελτίων Τύπου και ανακοινώσεων με υβριστικό περιεχόμενο κατά του διευθυντή της aftodioikisi.gr και της ιστοσελίδας, με επίκεντρο το θέμα των συμβασιούχων.

Διαβάστε επίσης: 

ΔΑΣ-ΟΤΑ: Καμία απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για αγωγή στην aftodioikisi.gr-Φτιάχθηκαν έγγραφα

ΔΑΣ-ΟΤΑ: Καμία απόφαση για αγωγή 700.000 ευρώ στην aftodioikisi.gr

Παρατάξεις ΠΟΕ-ΟΤΑ: Μέλη ΣΥΝΑΝ, ΔΑΚΕ επιχειρούν προσωπικό πλουτισμό εκμεταλλευόμενοι τους συμβασιούχους

 Συμβασιούχοι: Η aftodioikisi.gr είμαστε εμείς-Απάντηση στην αγωγή 700.000 € της «γαλαζοπράσινης» ΠΟΕ-ΟΤΑ     

Δημοσίευμα aftodioikisi.gr: Ταραχή στην ΠΟΕ-ΟΤΑ -Επιχειρούν να προεξοφλήσουν δικαστική απόφαση

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Επίσημο έγγραφο με τίτλους που δεν υπήρχαν -Αναζητούνται ευθύνες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, AFTODIOIKISI.GR, ΑΠΟΡΡΙΨΗ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΓΩΓΗ ΠΟΕ-ΟΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]