πρόστιμο-σε-πατέρα-που-βρήκε-τον-δράστ-885898
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.03.2021 | 09:16

Πρόστιμο σε πατέρα που βρήκε τον δράστη ξυλοδαρμού της καρκινοπαθούς κόρης του

Σάλο έχει προκαλέσει ένα αδιανόητο περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Σπάρτη, όταν ένας πατέρας ο οποίος αναζητούσε το άτομο που ξυλοκόπησε την καρκινοπαθή κόρη του, βρέθηκε χρεωμένος με πρόστιμο ύψους 300 ευρώ…

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του spartanews, η 22χρονη Δέσποινα Βαρβιτσιώτη, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, βρισκόταν με την παρέα της στο προαύλιο μίας εκκλησίας, όταν ξαφνικά δέχθηκε βίαιη επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιά, με κλωτσιές και μπουνιές.

Η νεαρή, τρομοκρατημένη από αυτό που της συνέβη κάλεσε τον πατέρα της για να την παραλάβει από το σημείο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, ανησυχώντας λόγω της κατάστασης της υγείας της. Το βράδυ της ίδιας μέρας, κατατέθηκε μήνυση, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί ο δράστης.

Ο πατέρας της, κύριος Δημήτρης Βαρβιτσιώτης έχοντας ενημερωθεί ότι δεν έχει γίνει η σύλληψή του ατόμου που χτύπησε το παιδί του, πήγε στο σπίτι του και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για ότι συνέβη, έτσι ώστε αυτή να μεταβεί στο σημείο, προκειμένου να γίνει σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Βέβαια, κανένας δεν θα περίμενε την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο και προχώρησαν τελικά στην σύλληψη του δράστη… δεν σταμάτησαν εκεί. Έκοψαν και στον πατέρα της κοπέλας πρόστιμο 300 ευρώ, για τον λόγο ότι… δεν είχε στείλει SMS στο 13033 για τη μετακίνησή του, αν και σε όλο το διάστημα που είχε μεσολαβήσει, βρισκόταν στο νοσοκομείο.