Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της ΕΟΚ ο Ολυμπιακός για το «νέο όνομα»

Ως «Ολυμπιακό» κι όχι ως «Ολυμπιακό Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα» θα αναγράφει η ΕΟΚ την ομάδα του Πειραιά στα δελτία Τύπου και στις αναγγελίες της.

Η κόντρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τους ερυθρόλευκους συνεχίζεται με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχει δώσει ήδη εντολή στο νομικό της τμήμα προκειμένου να επιληφθεί της υπόθεσης.

Η ΕΟΚ –για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- δεν έκανε δεκτή την μετονομασία σε «Ολυμπιακός Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα», ενώ την ίδια στιγμή ικανοποίησε αιτήματα άλλων ομάδων περί αλλαγών στην ονομασία.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα αναφέρουν πως είχαν φροντίσει να αποστείλουν στην Ομοσπονδία τον αριθμό πρωτοκόλλου της έγκρισης του Υπουργείου Εμπορίου για την χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου ονόματος και σήματος.

Το σάιτ της Ομοσπονδίας (basket.gr) ενόψει του αυριανού(21/9) αγώνα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου με τον Ερμή Λαγκαδά, τον αναφέρει επίσης ως «Ολυμπιακό».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!