προσαγωγή-υπόπτου-για-τη-δολοφονία-το-406380
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.09.2018 | 21:06

Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στην Κηφισιά

Προσήχθη στη ΓΑΔΑ άνδρας ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του φαρμακοποιού με πέντε σφαίρες στην Κηφισιά.

Ένας 51χρονος προσήχθη νωρίτερα στη ΓΑΔΑ ως ύποπτος για τη δολοφονία 57χρονου φαρμακοποιού, την ώρα που ο τελευταίος έβγαινε από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο 51χρονος εξετάζεται αυτήν την ώρα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, άγνωστος προσέγγισε τον 57χρονο φαρμακοποιό, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Ο άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, πιθανότατα με περίστροφο. Στη συνέχεια έτρεξε μακριά από το σημείο και επιβιβάστηκε σε ένα κόκκινο Volkswagen στο οποίο κάποιος τον περίμενε.

Ολα αυτά έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ενός καφενείου που βρίσκεται απέναντι. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμούς ενώ είδαν έναν άντρα να απομακρύνεται από το σημείο, αμέσως μετά την επίθεση.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.