προνοιακοί-επικουρικών-συγκέντρωση-957213
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.11.2021 | 14:59

Προνοιακοί επικουρικών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 4 Νοεμβρίου

Η Πανελλαδική Επιτροπή Αγώνα των Προνοιακών Επικουρικών ανακοίνωσαν την παραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την Πέμπτη 4/11. Οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι ο λόγος της συγκέντρωσης είναι λόγω των απολύσεων που έγιναν πρόσφατα.

Πιο αναλυτικά, αναφέρουν «Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγώνα Προνοιακών Επικουρικών, την οποία έχουν υπογράψει οι απολυμένοι συνάδελφοί μας, σας ενημερώνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων απολύθηκε μέσα στον Οκτώβριο από τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας μετά από 4 ως 7 χρόνια συνεχόμενης εργασίας, και επίκειται απόλυση και για τους υπόλοιπους τις επόμενες μέρες.»

Την Πέμπτη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Και συνεχίζουν « Προχωρούμε σε κινητοποίηση – διαμαρτυρία με στόχο να επανέλθουν όλοι οι συνάδελφοι στις θέσεις τους. Σήμερα Τετάρτη 3/11/2021, στην είσοδο του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ» θα στηθούν σκηνές οι οποίες και θα παραμείνουν.

Την Πέμπτη 4/11/2021 και ώρα 11:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ίδιο χώρο, στην είσοδο του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ», Λεωφόρος Δημοκρατίας 65 στο Ήλιον.

Καλούμε τους εργαζόμενους όλων των δομών, τα Σωματεία Εργαζομένων, την ΠΟΕΔΗΝ, και άλλους φορείς να συμμετέχουν. Καλούμε τα ΜΜΕ να δημοσιοποιήσουν ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αγγίζει την πιο ευαίσθητη, κοινωνικά, πληθυσμιακή ομάδα της χώρας μας.»