προκάλεσαν-ψεύτικο-τροχαίο-και-λήστε-6732
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.09.2017 | 13:25

Προκάλεσαν ψεύτικο τροχαίο και λήστεψαν ταμία επιχείρησης

Προκάλεσαν ψεύτικο τροχαίο στο Καστρίτσι Πατρών για να ακινητοποιήσουν την ταμία επιχείρησης και να αρπάξουν χιλιάδες ευρώ.

Την παρακολουθούσαν, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία κι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, του δεν ήταν άλλο, από το να αρπάξουν τα χρήματα που μετέφερε ταμίας επιχείρησης στην τράπεζα για να τα καταθέσει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ο τρόπος που οι δράστες έδρασαν αλλά και ο χρόνος, μιας και δεν δίστασαν να υλοποιήσουν το σχέδιό τους μέρα μεσημέρι. Όλα συνέβησαν χθες λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή της Μαγούλας, στο Άνω Καστρίτσι Πατρών.

Η ταμίας της επιχείρησης που έχει γραφεία στην περιοχή, έφυγε με το αυτοκίνητό της, κατευθυνόμενη στην τράπεζα, μεταφέροντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για κατάθεση.

Ξαφνικά, ένας άγνωστος που φορούσε κράνος και επέβαινε σε μηχανάκι, έπεσε κυριολεκτικά πάνω στο εν κινήσει αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα. Όταν η ταμίας σταμάτησε να δει τι συνέβη, εμφανίστηκε ένα ακόμη άτομο που φορούσε κράνος κι επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, την ακινητοποίησαν και της άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα, παρατώντας μάλιστα το πρώτο μηχανάκι στο σημείο.

Έντρομη η γυναίκα, ενημέρωσε τον υπεύθυνο της επιχείρησης κι αυτός με τη σειρά του την αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, διότι χθες το πρωί στο Άνω Καστρίτσι στην Πάτρα, σύμφωνα με καταγγελία 35χρονης ημεδαπής, ένας από τους δράστες κινούμενος με μοτοσικλέτα και προσποιούμενος ότι είχε τραυματιστεί λόγω τροχαίου ατυχήματος ανέκοψε την πορεία αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε η 35χρονη.

Όταν η παθούσα βγήκε από το αυτοκίνητό της για να τον βοηθήσει, ο δράστης, άνοιξε την θύρα του οχήματος της κι αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα της, καθώς και το χρηματικό ποσό των (16.954,36) ευρώ.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με άλλη δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ο συνεργός του. Η μοτοσικλέτα, που χρησιμοποίησε ο δράστης για να προσποιηθεί το τροχαίο ατύχημα είχε κλαπεί πριν δύο ημέρες στην Πάτρα. Δράστες αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν εντός των ορίων αυτοφώρου.

Πηγή: thebest