πρώην-δημοτικός-υπάλληλος-ο-συζυγοκτ-970104
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.12.2021 | 18:46

Πρώην δημοτικός υπάλληλος ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης

Πρώην δημοτικός υπάλληλος ο συζυγοκτόνος

Λίγο μετά το μεσημέρι ο σύζυγος της 29χρονης δολοφονημένης γυναίκας προσήλθε στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τη σκότωσε από το πολύ ξύλο.

Ο 30χρονος συζυγοκτόνος απαγόρευε στην άτυχη γυναίκα να έχει την οποιαδήποτε επαφή και με τους φίλους της. Της είχε απαγορεύσει να έχει κινητό τηλέφωνο και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος εργαζόταν για ένα χρονικό διάστημα, περίπου δυο μηνών, στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος γυναικοκτόνος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ όταν διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη σπλήνα της.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς της πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ενδεχομένως η κόρη τους έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη είπε στους τραυματιοφορείς, όταν εκείνοι την ρώτησαν πώς χτύπησε, ότι έπεσε από τις σκάλες και μάλιστα δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η αστυνομία, μετά την καταγγελία των γονέων της γυναίκας διέταξε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπου και διαπιστώθηκε ότι όντως φέρει χτυπήματα από ξυλοδαρμό.

Η γυναικοκτονία της 29χρονης γυναίκας είναι η 16η γυναικοκτονία στη χώρα μέσα στο 2021