Πρόγραμμα «Τουρισμός 365 ημέρες το χρόνο» για Κρήτη και Ρόδο

Στο πιλοτικό πρόγραμμα «Τουρισμός 365 ημέρες το χρόνο» θα συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης και η Ρόδος από τη νέα σεζόν 2018-2019.

Αυτό ήταν και το θέμα σύσκεψης στην Περιφέρεια Κρήτης υπό την αντιπρόεδρο του ΕΟΤ Αγγελική Χονδροματίδου και διευθύντρια του γραφείου της υπουργού Τουρισμού με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς και εκπροσώπους των τουριστικών φορέων, αλλά και των επιμελητηρίων του νησιού.

«Η Κρήτη και η Ρόδος είναι τουριστικά ώριμες, λόγω της άριστης συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στο υπουργείο, τις Περιφέρειες, τους φορείς αλλά και τους επιχειρηματίες για να δεχτούν τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο αρχής γενομένης από την περίοδο 2018-2019» δήλωσε η κα Χονδροματίδου επισημαίνοντας πως: «ήρθε η στιγμή να παρουσιάσουμε τα δύο νησιά σε όλη την τουριστική αγορά ανοιχτά όλο το χρόνο και να αναδείξουμε τα θεματικά ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα τα οποία εξελίσσονται σε μοναδικές αθλητικές εμπειρίες, και όχι μόνο».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!