προφυλακίστηκε-ο-ένας-από-τους-κατηγο-721280
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.01.2020 | 20:40

Προφυλακίστηκε ο ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Βούλγαρου φιλάθλου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου, στη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ οπαδών την περασμένη Κυριακή, πριν από τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Αρη – ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την πολύωρη ανακριτική διαδικασία και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές ο 24χρονος συλληφθείς, ενώ ο συγκατηγορούμενός του στην ίδια υπόθεση, ηλικίας 26 ετών, αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Τι συνέβη

Ο 28χρονος είχε πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί με ακόμη εννέα φίλους του από τη Βουλγαρία, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Μια ομάδα είκοσι κουκουλοφόρων, οπαδών του ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε η αστυνομία, που κρατούσαν σιδερολοστούς, επιτέθηκε στην παρέα.

Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να ξεφύγει, οι κουκουλοφόροι, όμως, τον έπιασαν και τον χτύπησαν αλύπητα, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

Τότε, διερχόμενη οδηγός δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και πέρασε πανικόβλητη με το όχημά της πάνω από το σώμα του άτυχου νεαρού.

Ο Βούλγαρος οπαδός λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.