προφυλακίστηκε-ο-αστυνομικός-που-κατ-736281
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.02.2020 | 15:48

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για 11 ληστείες

Μετανιωμένος για τις ληστείες που είχε διαπράξει σε πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και σε ένα περίπτερο, δήλωσε σήμερα, ενώπιον του ανακριτή ο 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη για σωρεία ληστειών που είχε διαπράξει. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με τα όσα υποστήριξε καθώς ανακριτής και εισαγγελέας αμέσως μετά την απολογία του τον έκριναν προφυλακιστέο. Στα δικαστήρια και στο πλευρό του κατηγορούμενου αστυνομικού βρίσκονταν για να του συμπαρασταθούν μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ομολόγησε όλες τις ληστείες που είχε διαρπάξει, δηλώνοντας όμως μετανιωμένος και εθισμένος στη χαρτοπαιξία. Ένα πάθος που, όπως φέρεται να είπε, του δημιούργησε μεγάλα χρέη και τον έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του σπιτιού του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 29χρονος αστυνομικός είχε συνολική λεία από τις ληστείες που διέπραξε 4.400 ευρώ. Μάλιστα, κατά τη διάπραξή τους χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό του όπλο.