πρόεδρος-ποεδην-εμείς-θα-συνεχίσουμε-570555
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.01.2021 | 09:55

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Εμείς θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις

Για την δίωξη που του ασκήθηκε μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Όπως είπε, ενημερώθηκε και εκείνος από δημοσιεύματα για την εξέλιξη αυτή. Διαμήνυσε παρόλα αυτά, πως δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα, όπως άλλωστε κάνουν έως τώρα. Μιλώντας για την πορεία που έγινε στις 15 Ιανουαρίου, σημείωσε ότι δεν θα γίνεται αυτό που θέλει η αστυνομία ενώ κατήγγειλε ότι έδειξαν οι αστυνομικοί υπερβάλλοντα ζήλο εκείνη την ημέρα, ωστόσο δεν κινήθηκε νομικά ο ίδιος.

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, διερωτήθηκε «ποιο είναι το ζήτημα; Να μη γίνονται οι διαδηλώσεις ή λόγω των υγειονομικών μέτρων», προσθέτοντας ότι εκείνοι τήρησαν απολύτως όλα τα μέτρα με μάσκες και αποστάσεις και λίγους συμμετέχοντες.

Μιλώντας για την επιδημιολογική κατάσταση της Αττικής, ο κ. Γιαννάκος, εκτίμησε ότι υπάρχει πρόβλημα. Οι ΜΕΘ, όπως εξήγησε δέχονται μια σχετική πίεση ενώ υπάρχουν και νοσηλείες με τη νέα μετάλλαξη. Μάλιστα, όπως είπε αυξάνονται οι νοσηλείες οι οποίες όπως υπογράμμισε είναι βαριά περιστατικά «στα όρια της διασωλήνωσης», όπως είπε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, «τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και η ανοσία από τον εμβολιασμό αργεί πάρα πολύ»