πρόεδρος-κοινότητας-αρκαλοχωρίου-1000-ά-945188
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.09.2021 | 12:30

Πρόεδρος κοινότητας Αρκαλοχωρίου: 1000 άνθρωποι θα μείνουν έξω- Θέλουμε βοήθεια

Πρόεδρος κοινότητας Αρκαλοχωρίου: 1000 άνθρωποι θα μείνουν έξω- Θέλουμε βοήθεια

«Περάστε αυτό το μήνυμα, 1000 άνθρωποι θα μείνουν έξω, 1000 άνθρωποι θα μείνουν έξω», επαναλάμβανε κλαίγοντας και ενώ μιλούσε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, η πρόεδρος της κοινότητας Αρκαλοχωρίου, Χρυσούλα Κεγκέρογλου.

«Δεν έχουμε ρεύμα, έχουν πέσει κολώνες της ΔΕΗ, έχουν σπάσει ντεπόζιτα, σωλήνες, ένα βομβαρδισμένο τοπίο. Πρέπει επειγόντως να ενδιαφερθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Υπάρχει ένας νεκρός, ένα παιδί που δούλευε σε μια εκκλησία που έπεσε και τον πλάκωσε.

Στο Αρκαλοχώρι το 80% των ανθρώπων θα μείνει έξω, η κατάσταση είναι τραγική, ακόμα και καινούρια σπίτια έχουν καταστραφεί, έχουμε απίστευτες ζημιές σε εκκλησίες. Ευτυχώς τα σχολεία σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν πάθει τίποτα, παρά μόνο  ένα παλιό κτίσμα του Γυμνασίου έχει κάποιες μικρές ζημιές, αλλά τα υπόλοιπα είναι σε καλύτερη κατάσταση», είναι η εικόνα που επικρατεί στην περιοχή, όπως την περιέγραψε η πρόεδρος της κοινότητας.

«Πρέπει οι αρμόδιοι να ενδιαφερθούν, θέλουμε σκηνές, θέλουμε βοήθεια. Επειδή και το δικό μου σπίτι καταστράφηκε, φανταστείτε να βλέπετε τα αυτοκίνητά σας, τα σπίτια σας, τους γονείς σας να είναι εγκλωβισμένοι, τώρα καταλαβαίνουμε συνανθρώπους μας που έχουν περάσει αντίστοιχες καταστάσεις», είπε εμφανώς φορτισμένη η κ. Κεγκέρογλου.