αχεπα-απάτη-πολιτικού-με-εμβόλιο-δή-764687
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.08.2021 | 09:10

ΑΧΕΠΑ: «Απάτη πολιτικού με εμβόλιο & δήθεν εμβολιασμός… σε γραφείο διοικητή»

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, Χαράλαμπος Κοροξενός, στη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Παίρνοντας το μικρόφωνο, μπροστά στην πύλη του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, κατήγγειλε δημόσια ότι τον περασμένο Μάιο, πολιτικό πρόσωπο που πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου για να εμβολιαστεί, συνοδευόμενο από τον διοικητή, δεν εμβολιάστηκε στον χώρο όπου γίνονται σε όλους τα εμβόλια.

“Αφού πέρασε όλη τη διαδικασία καταγραφής, ήρθε η ώρα να εμβολιαστεί. Και ως εκ θαύματος – οι ‘άχρηστοι’ νοσηλευτές που είναι εκεί μέσα και δεν ξέρουν να εμβολιάζουν γιατί έχουν εμβολιάσει μόνο κάποιες χιλιάδες κόσμου – ο διοικητής του νοσοκομείου πήρε τη σύριγγα από τα χέρια της νοσηλεύτριας και είπε ‘άφησέ το, θα το κάνω εγώ στο γραφείο μου’”, ανέφερε ο συνδικαλιστής. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έγινε το Σάββατο 22 Μαϊου, στις 14:15 το μεσημέρι.

“Ναι, αν είναι έτσι, να το κάνουμε κι εμείς το εμβόλιο με αυτόν τον τρόπο ρε παιδιά”, πρόσθεσε ο κ. Κοροξενός, υπονοώντας πως στη συγκεκριμένη περίπτωση το πολιτικό πρόσωπο – το οποίο δεν κατονόμασε – πήρε πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να έχει εμβολιαστεί!!! Μάλιστα, πρόσθεσε πως οι εργαζόμενοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα μπορούσαν να πάρουν ψεύτικα πιστοποιητικά “όπως κατά κόρον γίνεται στην Αθήνα και τα πουλάνε”.

Μιλώντας στο iatronet, ο κ. Κοροξενός διευκρίνισε πως το περιστατικό όπως το περιέγραψε, του μεταφέρθηκε από συναδέλφους που ήταν εκείνη την ημέρα στο εμβολιαστικό κέντρο του ΑΧΕΠΑ. Σε ερώτηση γιατί κατήγγειλε τώρα κάτι που φέρεται ότι συνέβη το Μάιο, απάντησε πως “τώρα μου το είπανε”, ενώ απέφυγε να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις για την ταυτότητα του πολιτικού προσώπου, σημειώνοντας πως “ήδη, με παίρνουν και με απειλούν με μηνύσεις για όσα είπα”.

Ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης κάλεσε τον κ. Κοροξενό να προχωρήσει σε συγκεκριμένη καταγγελία, με στοιχεία και ονόματα, στις αρμόδιες Αρχές.

Δείτε τι γράφει σήμερα η Οntime για το θέμα: