πρίγκιπα-κάνε-κόμμα-παρακαλούν-το-1132432
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.02.2023 | 22:22

«Πρίγκιπα κάνε κόμμα!» – Παρακαλούν τον Παύλο να… μπει στην πολιτική

Βρετανία έγινε ξαφνικά η Ελλάδα με τις ειδήσεις για την οικογένεια του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου να «πουλάνε» περισσότερο από ότι στο παρελθόν. Σήριαλ που παίζεται με επιτυχία τον τελευταίο καιρό, είναι αν ο πάντα καλοντυμένος Παύλος Γλύξμπουργκ θα επιστρέψει με την οικογένεια του στην Ελλάδα, οι επενδύσεις του στον τομέα των ακινήτων, κτλ.

Ωστόσο, κάποιοι νοσταλγοί της βασιλείας φαίνεται να παρεξήγησαν και να ζουν τις φαντασιώσεις τους για μια μορφή επιστροφής και αύξησης της επιρροής της βασιλικής οικογένειας.

Επιστολή στο Παύλο

Ο υπεύθυνος των εκδόσεων «Στέμμα», Κωνσταντίνος Λουκάς, λέει ότι την ερχόμενη Κυριακή θα στείλει προσωπική επιστολή στον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μέσα από την οποία θα τον ενημερώνει «για την ισχυρή θέληση», όπως ο ίδιος τονίζει, σειράς ανθρώπων, που ευελπιστούν είτε να δουν τον ίδιο τον Παύλο να αναμειγνύεται με τα πολιτικά στην Ελλάδα, είτε να δώσει το χρίσμα για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει.

Ποιοι είναι οι πολλοί αυτοί άνθρωποι που ζουν με τον καημό της ανάμειξης του Παύλου στην πολιτική και κρέμονται από τα χείλη του να δουν τι θα πράξει, δεν διευκρινίζει.

«Ο Παύλος να μπει επικεφαλής ενός κόμματος ή ο Νικόλαος. Ή να έδιναν έγκριση σε κάποιον να ηγηθεί ενός κόμματος».

Όπως λέει ο κ. Λουκάς, το στενό περιβάλλον του Παύλου ενημερώνεται διαρκώς για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά όλοι παραπέμπουν στον ίδιο, που θα πάρει την τελική του απόφαση.

«Θεωρώ ότι με τη δημιουργία ενός κόμματος θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας μοχλός πίεσης για τον σεβασμό της ιστορικότητας. Το ότι θα στείλω μια επιστολή, δε σημαίνει κάτι. Το κάνω συχνά για να διαφωνώ ή να συμφωνώ με κάποια πράγματα ή για κάτι το οποίο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει».

«Η επιστολή θα συγκεντρώνει και το τι έχω εισπράξει από τον κόσμο, από σωματεία, από πανεπιστημιακούς καθηγητές. Θα αφορά ένα σύνολο εντυπώσεων του κόσμου» συμπληρώνει ο ίδιος.

Πάντως, καλά πληροφορημένες πηγές ξεκαθαρίζουν στο LIVE NEWS πως το ενδιαφέρον για αγορά ακινήτου στην Αθήνα, δεν πρέπει να οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις.

Δε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα

Παύλος και Μαρί Σαντάλ, που πριν από 28 χρόνια είχαν δηλώσει ότι θα επέστρεφαν στην Ελλάδα, δεν θα επιστρέψουν να ζήσουν μόνιμα εδώ.

Το ακίνητο που ψάχνουν θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τους, όταν επισκέπτονται την Ελλάδα και φυσικά αυτό θα πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές της οικογένειας, λένε οι ίδιοι κύκλοι.