πρέβεζα-φυτεία-με-χασίς-και-λαθραίος-κ-511513
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.07.2018 | 11:43

Πρέβεζα: Φυτεία με χασίς και λαθραίος καπνός σε δυο σπίτια

Στο ένα του σπίτι είχε στήσει ένα πλήρες σύστημα για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου και στο άλλο έκρυβε την… παραγωγή της μαζί με λαθραίο καπνό, ένας 43χρονος Έλληνας που συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κοζάνης!

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητά του και τις μοιράστηκαν με τους συναδέλφους τους της Πρέβεζας, έκαναν έρευνες στα δυο σπίτια του 43χρονου και ανακάλυψαν στο ένα την χασισοφυτεία με τα 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου που καλλιεργούσε.

Στο δεύτερο σπίτι, σε άλλη περιοχή της Πρέβεζας, βρήκαν 627,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 361,9 γραμμάρια φύλλων κάνναβης, 46 ml έλαιο κάνναβης, έξι ναρκωτικά χάπια, σπόρους κάνναβης, έναν τρίφτη, αλλά και ένα κιλό και 217,5 γραμμάρια καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 43χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, η οποία του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.