Πουλήθηκε η βίλα του Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι – Η τελική τιμή

Για το ποσό υπερδιπλάσιο δηλαδή της αρχικής τιμής εκκίνησης πουλήθηκε η παραλιακή βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι.

Σημειώνεται ότι η αρχιή τιμή εκκίνησης είχε οριστεί στα 4,7 εκατ. ευρώ, ενώ η τελική έφτασε στα 11,8 εκατ. ευρώ.

Το ακίνητο πουλήθηκε σήμερα μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού από την Alpha Bank. Πρόκειται για παραλιακή έπαυλη σε έκταση 20.741 τ.μ. που περιλαμβάνει μια διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο ισόγειο, χώρο στάθμευσης και πισίνα.

Η βίλα βρίσκεται στη θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού της Δ.Κ. Πορτοχελίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ερμιονίδας και η αξία της αποτιμήθηκε στα 4,7 εκατ. ευρώ. Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να καταβάλλουν ως εγγύηση το ποσό του 1,4 ευρώ και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του πλειοδότη.

Η παραλιακή έπαυλη του πρώην ισχυρού ανθρώπου των Media, η οποία βρέχεται τη θάλασσα και συνορεύει με δάσος, θεωρείται φιλέτο για το real estate της περιοχής που έχει χαρακτηριστεί ως η «ελληνική Ριβιέρα».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΙΛΑ, ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ, ΨΥΧΑΡΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!