πού-δεν-ευχαριστιούνται-το-σεξ-οι-γυνα-438530
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.04.2018 | 13:03

Πού δεν ευχαριστιούνται το σεξ οι γυναίκες

Μπορεί μια ακατάστατη ή/και βρόμικη κρεβατοκάμαρα να μειώσει τη διάθεση της γυναίκας για σεξ;

Ναι, αν είναι η νοικοκυρά του σπιτιού – επειδή οι εικόνες του… χάους της υπενθυμίζουν τις δουλειές που δεν έχει ακόμα κάνει.

Η άπλυτη κουρτίνα κλονίζει την ερωτική επιθυμία Όσο και αν φαίνεται υπερβολικό, η γυναίκα παρατηρεί τα πάντα – ακόμα και την ώρα που ετοιμάζεται να αφιερωθεί στις ερωτικές χαρές.

Μόλις μπει λοιπόν σε ένα δωμάτιο, εντοπίζει (έστω και με την άκρη του ματιού της) την αταξία, τη βρομιά, τα αταίριαστα ή παρατημένα αντικείμενα και αυτό την επηρεάζει ψυχολογικά κλονίζοντας την ηρεμία και τη χαλάρωση που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στο σεξ.

Ειδικά όταν η τακτοποίηση του σπιτιού περνάει από τα χέρια της, ίσως χάσει ένα μέρος από το κέφι της, αν παρατηρήσει ότι οι κουρτίνες θέλουν πλύσιμο, οι κάλτσες δίπλωμα, τα πουκάμισα σιδέρωμα, οι πεταμένες εφημερίδες συμμάζεμα.

Αντίθετα, σύμφωνα με έρευνες, όταν ο χώρος είναι περιποιημένος και καθαρός, η γυναικεία σεξουαλική ευχαρίστηση και ικανοποίηση ανεβαίνουν στα ύψη, αφού τίποτα δεν μπορεί να δημιουργήσει αντιπερισπασμό στις σκέψεις της γυναίκας.