Πότε καταργείται οριστικά το SMS για μετακίνηση – Ημερομηνία

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 3 Απριλίου 2021 - 12:15
  • Comments Off

Πότε καταργείται οριστικά το SMS για μετακίνηση – Ημερομηνία

Αυτή τη στιγμή όλα φαίνεται να είναι στον αέρα σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα και τη «χαλάρωση» τους.

Το άνοιγμα στο λιανεμπόριο με μέτρα και η μετακίνηση από δήμο σε δήμο τα Σαββατοκύριακα ήταν μια είδηση για άνοιγμα, αλλά είδη «γκρίζαρε» από την αναστολή της απόφασης για Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη. Παράλληλα, το δημόσιο σύστημα Υγείας πιέζεται και καθημερινά οι αριθμοί θανάτων, διασωληνωμένων δημιουργούν αρνητικά συναισθήατα σε όλους.

Ό,τι και να λένε και να τάζουν οι κυβερνητικοί παράγοντες το άνοιγμα σχολείων και εστίασης δεν είναι καθόλου βέβαια ως προς την ημερομηνία, αφού όλα θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Πάντως, αν κάτι φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» αυτό είναι η ημερομηνία κατάργηση του SMS στο 13033 για τη μετακίνηση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται για τη Δευτέρα 10 Μαϊού.

Θεωρείται κομβικό σημείο, αφού είναι λίγο πριν το επικείμενο άνοιγμα για τον τουρισμό, όπως έχει τουλάχιστον οριστεί. Τη μάσκα δεν θα τη γλιτώσουμε αλλά ίσως απαλλαγούμε σύντομα από το SMS.,

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΝΥΜΑ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, 13033, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΜΕΤΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!