πότε-το-facebook-μπλοκάρει-τα-αιτήματα-φιλίας-420005
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.12.2017 | 17:50

Πότε το facebook μπλοκάρει τα αιτήματα φιλίας και τα μηνύματα που στέλνετε

Αν έχετε μπλοκαριστεί προσωρινά και δεν μπορείτε στέλνετε μηνύματα στο facebook, αυτό μπορεί να οφείλεται είτε στο ότι έχετε πρόσφατα στείλει πολλά μηνύματα πρόσφατα είτε στο ότι τα μηνύματά σας έχουν χαρακτηριστεί ανεπιθύμητα από άλλους χρήστες.

Το μπλοκάρισμα αυτό είναι προσωρινό. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε κανονικά τις υπόλοιπες λειτουργίες του Facebook για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας. Από τη στιγμή που θα λήξει το μπλοκάρισμα, προσπαθήστε να στέλνετε μηνύματα μόνο σε άτομα και επιχειρήσεις που γνωρίζετε. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα για να σας αναγνωρίζουν τα άτομα με τα οποία επικοινωνείτε.

Μπλοκάρισμα αιτημάτων φιλίας

Η αποστολή αιτημάτων φιλίας μπορεί να μπλοκαριστεί στο λογαριασμό σας για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, κάποια παλιότερα αιτήματα φιλίας σας μπορεί είτε να μην έχουν απαντηθεί είτε να έχουν χαρακτηριστεί ανεπιθύμητα.

Στο μέλλον, πρέπει να στέλνετε αιτήματα φιλίας σε άτομα που γνωρίζετε προσωπικά. Για παράδειγμα, σε φίλους, συγγενείς, συναδέλφους ή συμμαθητές σας. Επιπλέον, ζητάμε από όλους τους χρήστες του Facebook να χρησιμοποιούν το όνομα που χρησιμοποιούν και στην καθημερινότητά τους. Έτσι, γνωρίζετε πάντα με ποιον συνδέεστε.

Μπορείτε, επίσης, να βλέπετε ενημερώσεις από άτομα που δεν γνωρίζετε (π.χ. διασημότητες) ακολουθώντας τους.