πώς-θα-σας-φαινόταν-να-είχατε-cosmote-tv-και-να-β-800466
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.07.2020 | 15:55

Πώς θα σας φαινόταν να είχατε Cosmote TV και να βλέπατε… Nova;

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε επιλέξει έναν συνδρομητικό πάροχο αλλά να βλέπετε αγώνες που μεταδίδει και… ο αντίπαλος; Πώς θα ήταν να είσαι, φερ’ ειπείν, συνδρομητής Cosmote TV διότι γουστάρεις το Champions League, αλλά να μπορείς να δεις και Euroleague που μεταδίδει η Nova;

Υπερβολικό. Ισως, αλλά δείτε κι αυτό και τι έλαβε χώρα στην Κύπρο. Εκεί όπου, για να δεις όλα τα ματς από το Παγκύπριο Πρωτάθλημα, θα έπρεπε να έχεις και Cyta, και Cablenet και PrimeTel!

Φέτος πάντως, Cablenet και PrimeTel είχαν δώσει τη δυνατότητα να πληρώνεις τη μια και να βλέπεις και τα τηλεοπτικά «προϊόντα» της άλλης, συν τα εντός έδρας ματς των ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας, Ανόρθωσης, ΑΕΚ Λάρνακας, Ερμή, Πάφου και Καρμιώτισσας. Από τα κανάλια της Cytavision προβάλλονται οι εντός έδρας αγώνες των Απόλλωνα, ΑΕΛ, Νέας Σαλαμίνας, ΕΝΠ, Δόξας και Αλκής.

Οι τρεις τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι λοιπόν, ενόψει της νέας σεζόν και ανταποκρινόμενοι στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρόφιλου τηλεοπτικού κοινού, γνωστοποίησαν πως όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου θα μεταδίδονται από κοινού, όπως και για τις πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως είναι το Champions League, το Europa League και μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τα συνδρομητικά πακέτα της κάθε πλατφόρμας, θα ανακοινωθούν ξεχωριστά, τις αμέσως επόμενες μέρες.

πηγή:dailymedia