πώς-τα-δάχτυλα-ενός-άντρα-μαρτυρούν-τη-117170
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.07.2018 | 09:08

Πώς τα δάχτυλα ενός άντρα μαρτυρούν την αδυναμία στις γυναικείες καμπύλες

Μέχρι πρότινος δεκάδες ήταν οι επιστημονικές μελέτες που συνέδεαν το μήκος των δαχτύλων του αντρικού χεριού με το μέγεθος του μορίου τους.

Τώρα, μια νέα έρευνα έρχεται να συνδέσει το μήκος των δαχτύλων του άντρα με το γυναικείο σωματότυπο που προτιμά.

Αναλυτικότερα Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση of Personality and Individual Differences, οι άντρες στους οποίους ο παράμεσος έχει μεγαλύτερο μήκος από τον δείκτη προτιμούν τις γυναίκες με τον σωματότυπο «κλεψύδρα», δηλαδή με λεπτή μέση αλλά καμπύλες στους γοφούς και στο στήθος.

Αφού μελέτησαν 50 νεαρούς άντρες που διατηρούσαν μακροχρόνια σχέση, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι είχαν μακρύτερο παράμεσο παρά δείκτη είχαν τέσσερις φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνουν σχέση με μια γυναίκα με καμπύλες, που αποτελούν ένδειξη αυξημένης γονιμότητας.

«Τα ευρήματά μας υποδεικνύουν ότι η προγεννητική έκθεση ενός άντρα επηρεάζει τις πιθανότητες να συνάψει αργότερα σχέση με μια γυναίκα που θεωρείται πιο γόνιμη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έρευνα με τους επιστήμονες να διευκρινίζουν ότι το μήκος των δαχτύλων καθορίζεται από το περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσεται το έμβρυο και κυρίως από τα επίπεδα έκθεσης στην τεστοστερόνη.

Πηγή: trelogaidouri.blogspot