Πώς μπορείτε να πάρετε πίσω το μήνυμα που στείλατε στο messenger (φωτο)

Το Facebook έφερε στο Messenger την επιλογή που σου επιτρέπει να… πάρεις πίσω το μήνυμα που μετάνιωσες. Μία επιλογή που περιμέναμε πώς και πώς πρόκειται να εμφανιστεί σταδιακά σε όλους τους λογαριασμούς στο Messenger.

Όλοι πάνω στα νεύρα μας, πάνω στη βιασύνη μας έχουμε στείλει κάποιο μήνυμα σε λάθος chat ή κάποιο μήνυμα/φωτογραφία που γρήγορα μετανιώσαμε.

H εφαρμογή του Facebook πλέον θα σου επιτρέπει να το πάρεις πίσω… αρκεί να είσαι γρήγορος πριν εμφανιστεί το «Διαβάστηκε», επειδή δεν θα υπάρχει μεγάλο νόημα.

Ο τρόπος είναι απλός: Πατάς πάνω στο ανεπιθύμητο μήνυμα και σου εμφανίζονται τρεις τελίτσες. Όταν πατάς πάνω σε αυτές θα βλέπεις την επιλογή της διαγραφής ( σ.σ. δεν θα βλέπεις μόνο εσύ το μήνυμα στη συνομιλία) και το πολυπόθητο «unsend». Μάλιστα, θα έχεις μόλις 10 λεπτά για να πάρεις πίσω το λάθος σου!

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, FACEBOOK, MESSEGER


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!