πορτοσάλτε-κατά-εκπαιδευτικών-θέλε-877394
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.01.2022 | 22:18

Πορτοσάλτε κατά εκπαιδευτικών: «Θέλετε καθισιό διαρκείας»

Επίθεση κατά του γραμματέα της ΟΛΜΕ, επειδή πρότεινε παράταση δύο εβδομάδων στις χειμερινές σχολικές διακοπές υπό την προϋπόθεση ότι το σχολικό έτος θα ολοκληρωθεί δυο εβδομάδες αργότερα, εξαπέλυσε ο γνωστός για το ύφος του Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κατηγόρησε την ΟΛΜΕ ότι θέλει να κάνει «καθισιό διαρκείας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε ανοιχτά σχολεία, δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών θέλετε», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε απευθυνόμενος προς τον Νίκο Παπαχρήστο, μη σχολιάζοντας ότι η πρόταση του γραμματέα της ΟΛΜΕ περιελάμβανε και παράταση του σχολικού έτους.

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε, δυστυχώς για τον Άρη Πορτοσάλτε, ο Νίκος Τζανάκης, ο οποίος ήταν «παρών» στη συζήτηση, λέγοντας ότι ο γραμματέας της ΟΛΜΕ έχει δίκιο για τη μειωμένη θετικότητα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, όπως επίσης ότι έχει δίκιο στο αίτημα για παράταση των διακοπών αφού υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.

Όπως επεσήμανε ο Νίκος Τζανάκης είναι σωστή η πρόταση της ΟΛΜΕ να άνοιγαν τα σχολεία μια εβδομάδα μετά για να μην υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων ενώ επεσήμανε ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει το 50%+1, επισημαίνοντας ότι από υγειονομική άποψη το θεωρεί ρίσκο.