πορνοστάρ-του-σειρηνάκη-έπιασε-δουλε-81902
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.11.2016 | 18:50

Πορνοστάρ του Σειρηνάκη έπιασε δουλειά στα Jumbo (φωτο)

Ενας πρώην σταρ του Δημήτρη Σειρηνάκη πρωταγωνιστεί φέτος στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Jumbo. Ο Βραζιλιάνος Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από τα γήπεδα ποδοσφαίρου για να περάσει αργότερα για λίγο και από τον… στίβο του ελληνικού πορνό, είναι ο καλογυμνασμένος ήρωας που καίει καρδιές στο νέο τηλεοπτικό σποτ της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων.

Το story του 33χρονου σήμερα Κριστιάν έχει αφετηρία την πόλη Μίνας Ζαράις, στη Βραζιλία. Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του. Τον πατέρα του δεν τον γνώρισε ποτέ προσωπικά, παρόλο που γνωρίζει ποιος είναι.

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του, η φτωχή μητέρα του δούλευε ως υπηρέτρια στο σπίτι του πλούσιου πατέρα του, έμεινε έγκυος και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί. Οπως οι περισσότεροι πιτσιρικάδες στη Βραζιλία, έτσι και ο Κριστιάν άρχισε πολύ νωρίς να παίζει μπάλα στις αλάνες. Ηταν 14 ετών όταν έριξε τα πρώτα καλά σουτ και στα 16 του άρχισε ν’ ασχολείται πιο επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

Αγωνίστηκε στον Αρη

Τρία χρόνια μετά πήρε το αεροπλάνο και μετακόμισε στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Τον πρώτο καιρό αγωνίστηκε στον Αρη, ενώ, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, πέρασε επίσης από τον Πανιώνιο, τον Θρασύβουλο, τη Δόξα Κορωπίου, τη Σπόρτινγκ Σβόγκε στη Βουλγαρία και από ομάδες στην Αυστρία και την Ουρουγουάη. Σε ηλικία 30 ετών ο Κριστιάν συνειδητοποίησε ότι η μπάλα έχει ημερομηνία λήξης κι έτσι αποφάσισε να περάσει στον χώρο της γυμναστικής, που επίσης αγαπάει πολύ

Σήμερα, παράλληλα με το μόντελινγκ, εργάζεται ως personal trainer. Οσο για την προσωπική του ζωή; Μπορεί στο διαφημιστικό σποτ των Jumbo να τον περιτριγυρίζουν αιθέριες υπάρξεις, ωστόσο ο ωραίος Βραζιλιάνος είναι «πιασμένος». Το 2008 γνώρισε σε κάποιο κλαμπ στην Αθήνα τη γυναίκα που έμελλε να του κλέψει την καρδιά, μια όμορφη Ελληνογαλλίδα, με την οποία παντρεύτηκε το 2012 και απέκτησαν ένα κοριτσάκι, την Ιζαμπέλα. «Για μένα η Ελλάδα είναι ο παράδεισος του κόσμου» δήλωσε πρόσφατα ο Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα σε γνωστό site.

Στα επόμενα σχέδια του Βραζιλιάνου «Κούρου», που στην πολύκροτη διαφήμιση βγαίνει ημίγυμνος από μια τεράστια σακούλα, συγκαταλέγεται ο κινηματογράφος. Θα υποδυθεί έναν νταβατζή στη νέα ταινία του Αποστόλη Ηλιόπουλου «Destiny». Ο ίδιος είχε κάνει και στο παρελθόν ένα μικρό κινηματογραφικό πέρασμα από την ταινία του Παναγιώτη Φαφούτη «Η κληρονόμος» με τη Σμαράγδα Καρύδη, όπου είχε υποδυθεί έναν παίκτη ποδοσφαίρου.

Οι «ροζ» ταινίες με τον Σειρηνάκη που θέλει να ξεχάσει

Η συνεργασία με την εταιρία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη σε δύο ταινίες πορνό είναι το «ροζ» κεφάλαιο στη ζωή του που ο Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα θέλει να ξεχάσει. Ο,τι καταγράφεται, όμως, δεν ξεγράφεται!

Το 2014 κυκλοφόρησε από τη Sirina το πρώτο του dvd με τίτλο «Η εκδίκηση γνωστού ποδοσφαιριστή», όπου ο ίδιος κρατούσε τον βασικό ρόλο, υποδυόμενος έναν άσο των γηπέδων που κάνει σεξ με μια 40άρα δημοσιογράφο. Μιλώντας εκείνες τις ημέρες στην «Espresso», ο Κριστιάν είχε δηλώσει «τρελαμένος» με την κυκλοφορία του φιλμ, υποστηρίζοντας ότι τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό είχαν γυριστεί πριν από χρόνια και ότι ο ίδιος, που σημειωτέον είχε πάρει και πολλά χρήματα γι’ αυτό, δεν περίμενε ότι η ταινία θα έβγαινε τελικά στα περίπτερα και στο διαδίκτυο. Δύο χρόνια μετά, τον περασμένο Μάιο, κυκλοφόρησε ακόμη ένα «ροζ» dvd με τον ίδιο και παρτενέρ του τη γνωστή πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου (φωτό), το οποίο μάλιστα πλασαρίστηκε ως «sex tape». Πηγή: Espresso

seirinakis-2-jumboseirinakis-4-jumboseirinakis-5-jumboseirinakis-jumbo1seirinakis3-jumbo