Πορεία εργαζομένων των ΕΛΤΑ στο Υπουργείο Οικονομικών

Πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιουν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ διαμαρτυρόμενοι για τη συρρίκνωση των ταχυδρομείων.

Με σύνθημα «Όχι στην διάλυση και απαξίωση των ΕΛΤΑ», η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών συγκεντρώθηκε νωρίτερα στο στο θέατρο «Αλφα» και αυτή την ώρα κατευθύνονται μέσω της οδού Σταδίου στο υπ. Οικονομικών ζητώντας να μην κλείσουν καταστήματα και να μην χαθεί καμία θέση εργασίας.

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η 24ωρη πανελλαδική απεργία ενάντια στις χιλιάδες απολύσεις προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ καταγγέλουν τις προσπάθειες του υπέρ ταμείου και της διοίκησης του οργανισμού για την προωθούμενη μείωση πάνω από 2.300 και πλέον θέσεων εργασίας και το κλείσιμο 250 καταστημάτων αλλα και την υποβάθμιση της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης σύμφωνα με όσα ορίζει το πλάνο «βιωσιμότητας» του οργανισμού.

Τέλος υποστηρίζουν οτι η ταμειακή ρευστότητα των ΕΛΤΑ θα ήταν σε καλύτερο επίπεδο, εάν το ελληνικό δημόσιο αποπληρώνει της οφειλές του για την παροχή υπηρεσιών των ΕΛΤΑ που είναι πάνω από 250 εκατ. ευρώ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΛΤΑ, ΠΟΡΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!