πολυτεχνειούπολη-κόρη-αστυνομικού-κ-1076528
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.10.2022 | 13:55

Πολυτεχνειούπολη: Κόρη αστυνομικού και ανιψιά ανώτατων αξιωματικών η 22χρονη δόκιμη

Από οικογένεια αστυνομικών φαίνεται να προέρχεται η 22χρονη δόκιμη αστυφύλακας που συνελήφθη την Τρίτη κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, ο πατέρας της 22χρονης υπηρετούσε στα ΜΑΤ. Το 2005 έφυγε από την ζωή, όταν εκείνη ήταν μόλις 5 ετών. Από μικρή δήλωνε ότι θέλει να γίνει αστυνομικός.

Εκτός από τον πατέρα της, ένας θείος της ήταν ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ και ένας άλλος θείος της ανώτατος αξιωματικός στη διεύθυνση Τροχαίας.

Η μητέρα της 22χρονης βρέθηκε στο πλευρό της κατά την απολογία της στον ανακριτή και μίλησε στην εκπομπή «Live News».

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν πέντε, τρεισήμισι και δύο ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά. Έχουν ειπωθεί πράγματα τα οποία δεν ισχύουν.

Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε στο σπίτι μας, όπου ήρθαν οι αστυνομικοί και δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Tις επόμενες ημέρες όπως λέει, η κόρη της ετοιμαζόταν να ορκιστεί. Τώρα όμως βρίσκεται σε διαθεσιμότητα και καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για τις σχέσεις της με τα μέλη της συμμορίας.