πολυχρονοπούλου-προφυλακίστηκε-για-940469
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.09.2021 | 20:17

Πολυχρονοπούλου -Προφυλακίστηκε για τα ναρκωτικά & φώναζε «με κατέστρεψε»

Εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες αλλά και θύμα του «Βασίλη» από τον οποίο προμηθεύονταν κοκαΐνη αλλά δεν μπόρεσε να ξεπληρώσει το χρέος του ύψους 6.500 ευρώ, δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας ο 32χρονος Δημήτρης Ρεγκινίδης, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα 7,827 κιλών κοκαΐνης.

Μάλιστα, ενώπιον της ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος ανάφερε ότι αρνείται την κατηγορία όπως του έχει αποδοθεί και υποστήριξε ότι δεν είναι έμπορος ναρκωτικών.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το protothema.gr τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, η 29χρονη πρώην παίκτρια τηλεοπτικού reality και μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου, που επίσης έδωσε σήμερα εξηγήσεις στην ανακρίτρια για την ίδια κακουργηματική κατηγορία, αμέσως μετά τις απολογίες τους πήραν το δρόμο για τις φυλακές. Κατά την απολογία της, η 29χρονη φέρεται να κατέθεσε στην ανακρίτρια: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου».

Επιπλέον, φέρεται να ανέφερε πως πολύ συχνά είχε καυγάδες με τον 32χρονο και ότι προσπαθούσε να τον πείσει να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, παρά τους συχνούς διαξιφισμούς το ζευγάρι φέρεται να είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις 15 Οκτωβρίου 2021. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη όταν άκουσε την απόφαση για προφυλάκισή της ξέσπασε, φωνάζοντας για τον σύντροφό της: «Με κατέστρεψε!».