πολιτικός-γάμος-και-γεννητούρια-για-π-915218
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.06.2021 | 12:58

Πολιτικός γάμος και γεννητούρια για πρώην βουλευτή (φωτο)

Πολιτικός γάμος και γέννηση μωρού για τον γιο του Βασίλη Λεβέντη και πρώην βουλευτή, Μάριο Γεωργιάδη. Ο επιχειρηματίας και η σύντροφός του, Ρία Τσούμα, που δραστηριοποιείται σε ανθοπωλείο στην Άνω Γλυφάδα, ετοιμάζονται να κάνουν πολιτικό γάμο και παράλληλα ανυπομονούν να γίνουν γονείς, μιας και η Ρία είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περιμένει αγοράκι.

Ο Μάριος Γεωργιάδης που είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και στην εταιρεία της συντρόφου του μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών για τα χαρούμενα γεγονότα.

«Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου στην αγκαλιά μου. Όπως γνωρίζεις, έχω ήδη δύο παιδιά, την Αναστασία- Μαρίνα, που είναι 13 ετών, και τον Στέλιο-Βασίλη, που είναι 10 ετών, και περιμένουν πώς και πώς το αδελφάκι τους. Το όνομα του παιδιού με το καλό όταν γεννηθεί έχουμε αποφασίσει να είναι Βασίλειος και μάλιστα θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, αφού έτσι λένε και τον πατέρα μου και τον πεθερό μου. Το παιδί, πρώτα ο Θεός, θα το βαπτίσουμε το επόμενο καλοκαίρι στην Παναγιά της Τήνου».

Ο Μάριος Γεωργιάδης που περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, όσον αφορά τον γάμο αποκαλύπτει: «Θα παντρευτούμε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου θα έχουμε την τιμή να κάνει την τελετή ο δήμαρχος της περιοχής και προσωπικός μου φίλος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος».