Πολάκης: Γελοιότητες τα περί κακουργήματος (βίντεο)

Στην αίθουσα του Κοινοβουλίου συνεχίστηκε η αντιπαράθεση για το δάνειο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και τα όσα ακολούθησαν με την συνομιλία μεταξύ του ίδιου και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

 Παίρνοντας το λόγο ο υπουργός είπε ότι κατακρεουργήθηκε τρεις μέρες από τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι όταν τελικά το δάνειό του βρέθηκε σύννομο, τότε η κριτική μετατοπίστηκε στην επίμαχη συνομιλία και την υποτιθέμενη ηχογράφηση, την οποία ο ίδιος διαψεύδει.

Μεταξύ άλλων, ζήτησε ξανά τον έλεγχο των δανείων και άλλων πολιτικών προσώπων , καθώς και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκης, Μαρέβας.

Απαντώντας σε στελέχη της αντιπολίτευσης που του ζήτησαν να παραιτηθεί, ασκώντας του παράλληλα σκληρή κριτική, απάντησε ότι παραποίησαν τα λεγόμενά του διαψεύδοντας έντονα την ηχογράφηση. Όπως είπε ο ίδιος: «Καμία ηχογράφηση. Ξέρετε κάτι. Έχω μνημονικό και θυμάμαι τι λέω. Θυμάμαι τι έχω πει πριν από 25χρόνια».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΑΚΗΣ, ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!